Extraterestrioperatii esteticeStiri mondene

Ce lume bizară! A dat 55.000 $ să nu fie nici bărbat, nici femeie. Ce este acum – Foto

Cum spune și proverbul, mare e Grădina Domnului și mulți sar gardul. În această categorie, a celor care sar gardul, se află și un individ care a dat 55.000 de dolari pentru a se opera complet, astfel încât să nu fie nici bărbat, nici femeie. Dar ce este oare acum?

Vinny Ohh a dat 55.000 de dolari să arate ca un extraterestru

Povestea lui Vinny Ohh, un tânăr de 27 de ani, a făcut înconjurul lumii și nu e de mirare. Are o înfățișare stranie, ca de extraterestru, iar referitor la întrebarea de mai sus, chiar așa se consideră: un extraterestru asexuat.

Tânărul din Los Angeles, California, a apelat la o serie de intervenții chirurgicale pentru a șterge orice urmă feminină sau masculină de pe chipul său, iar rezultatul a fost unul destul de straniu.

Cele mai multe operații și le-a făcut devreme, până la vârsta de 22 de ani, fiind abonat la cabinetele estetice cărora le-a trecut pragul de zeci de ori.

Vrea să își îndepărteze organele genitale

A cheltuit peste 55.000 de dolari pentru a-și vedea visul împinit cu ochii. În anul 2017, Vinny Ohh a acordat un interviu pentru publicația The Sun în care susținea ceva de-a dreptul șocant: voia să își înlăture de tot organele genitale.

Citește pe același subiect:

Niciun medic nu a fost de acord cu dorința lui pentru că o astfel de intervenție poate atrage consecințe neașteptate, iar complicațiile nu și le asumă nimeni chiar și contracost.

„Scopul meu este ca înfățișarea mea să devină exact ca cea a unei ființe umane fără sex concret”, a spus în acel interviu bizara făptură.

„M-am mutat în Los Angeles la o vârstă fragedă, iar aici totul este mereu despre sex appeal. Când mă gândesc la extratereștrii, îmi vine în minte ceva urât. Extratereștrii nu au gen, cel puțin în opinia mea”, a mai spus acesta.

Tânărul și-a operat nasul, buzele, iar ca să semene cu un extraterestru poartă lentile mari de contact, negre. Este destul de activ pe Instagram, unde e urmărit de peste 60.000 de persoane.Hits: 4

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close