EntertainmentMuzică și Filme

Cele mai bune 10 producții ale momentului despre sport

COVID-19 ne-a ținut captivi în casă, de ieri am căpătat ceva mai multă libertate, dar până se reîntorc competițiile sportive live mai avem de așteptat. Libertatea face astăzi 10 recomandări cu care să continuăm să ne hrănim apetitul pentru sport. Filmele și serialele sunt disponibile pe Netflix, liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 183 de milioane de abonați din peste 190 de țări.

Maradona în Mexic

În acest documentar, marele Diego Maradona ajunge în Culiacan, Mexic, căminul cartelului Sinaloa, pentru a salva formația locală, Dorados. Echipa se afla la coada clasamentului la sosirea lui Diego. El anunță un nou început, dar specialiștii prevăd o catastrofă. O poveste incredibilă și imagini unice cu Maradona.

Michael Jordan: Cântecul de lebădă

Un serial documentar care ilustrează evoluția carierei lui Michael Jordan și a echipei Chicago Bulls în anii ’90, cu imagini nemaivăzute din sezonul 1997-1998. Descoperiți filosofia unică și atitudinea lui Phil Jackson, care duce Bulls la un nivel superior. De la Air Jordan și sloganul “Be Like Mike” la finala NBA din 1992.

Un vis numit Barca

Explorează filosofia și istoria unuia dintre cele mai importante și mai iubite cluburi din lume: Barcelona. Informații despre marile legende ale clubului, de la Cruyff și Iniesta la Lineker, Messi și Xavi.

Din culisele Bocăi Juniors

Jucătorii și fanii redutabilului club Boca Juniors oferă o incursiune exclusivă în culisele legendei fotbalului argentinian. Experiențe unice petrecute pe “La Bombonera”, povești excepționale care-l au în prim-plan pe Carlos Tevez, dar și dezvăluiri în premieră despre suporterii frenetici care oferă echipei o experiență unică.

Antoine Griezmann: Nașterea unei legende

Un documentar sportiv inspirațional ce spune povestea lui Antoine Griezmann, care în ciuda staturii sale mici a deveni unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume și câștigător al Cupei Mondiale.

Sportul englez

În Anglia secolului al XIX-lea, doi fotbaliști înfruntă provocări personale și profesionale, schimbând jocul și întreaga țară pentru totdeauna. Drama descrie originile fotbalului și modul în care cei implicați în crearea lui au depășit granițele dintre clasele sociale pentru a face din acest joc cel mai popular sport din lume.

Sunderland până la moarte

Filmul redă fără ocolișuri zbaterile clubului de fotbal Sunderland. Documentarul îi prezintă pe noul patron Stewart Donald și pe directorul Charlie Methven încercând să redreseze financiar clubul și să-l ajute să promoveze din L3 engleză. 

Prima echipă: Juventus

O serie documentară ce urmărește cele mai convingătoare povești și personaje din club în sezonul 2017-2018, însoțind jucătorii atât pe teren, cât și în afara acestuia, pe drum, acasă și oriunde este nevoie pentru a surprinde în profunzime viețile reale ale celor care fac din Juventus una dintre cele mai fascinante echipe.

Povestea lui Carlos Tevez

Această dramatizare cruntă a vieții lui Tevez ne prezintă ascensiunea, dar și viața grea pe care a dus-o în Fuerte Apache, Argentina. Carlos s-a născut în 1984, an în care un accident ce a implicat-o pe mama lui avea să marcheze începutul unui drum plin de cicatrici. Opt episoade cu ecranizarea vieții fotbalistului Tevez.

Back of the Net

În loc să-și petreacă vacanța de vară la mare sau oriunde altundeva, o americană pasionată de știință ajunge din greșeală la o academie australiană de fotbal. Din acest moment, totul se schimbă, iar ea este nevoită să intre în joc cu colegii. Filmul are o mulțime de mesaje despre prietenie și munca în echipă.

12

euro pe lună este cel mai scump abonament la Netflix: 4 device-uri, calitate inclusiv 4K. Cel mai ieftin abonament costă 8 euro, dar nu oferă acces Full HD şi permite vizionarea de pe un singur device

Hits: 4

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close