ŞtiriȘtiri România

Prima reacţie a Colegiului Medicilor din România, după incendiul de la Piatra Neamţ: Sistemul de sănătate românesc trebuie să nu mai producă tragedii

Colegiul Medicilor din România a transmis condoleanțe pentru victimele incendiului de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, unde 10 persoane au murit şi şapte sunt în stare gravă.

Colegiul Medicilor din România anunţă că este “alături de colegul nostru medic aflat de serviciu și care a suferit arsuri foarte grave în această tragedie încercând potrivit informațiilor să salveze pacienții”.

“Sistemul de sănătate românesc trebuie să nu mai producă tragedii. Am avut incendiul de la Maternitatea Giulești, iar acum această tragedie care poate arată și infrastructura deficitară a spitalelor”, se arată în comunicatul de presă semnat de doctorul Daniel Coriu, noul preşedinte al Colegiului.

Cel mai recent bilanţ arată că în urma incendiului izbucnit sâmbătă seara la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț au murit 10 pacienţi, iar alte șapte persoane sunt în stare critică.

Hits: 1

Stiri asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close